קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

עוף ממולא לימון

עוף ממולא לימון
אם יש לך מלח, עוף, לימונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוף ממולא עם לימון, צלפים וצ'ילי, עוף בלימון ממולא ברוטב בזיליקום, ו עוף ממולא פטריות עם ריזוטו טימין לימון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
ממלאים את הציפור במילוי מוכן ומשפשפים את העור בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מילוימילוי
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
3
חותכים 1 לימון במחצית; מכסים את פתיחת הציפור עם חצי לימון ומילוי (לשמור את החצי השני לקישוט).
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
לימוןלימון
4
יוצקים את המיץ של הלימון השני על הציפור. מתבלים את הציפור במלח, פפריקה, רוזמרין ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
פפריקהפפריקה
מיץמיץ
לימוןלימון
מרווהמרווה
מלחמלח
5
מכסים ואופים בתנור שחומם מראש במשך 1 עד 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר את הכיסוי חצי דרך באמצעות אפייה לחום. הרבה פעמים.

ציוד