עוף ממולא פטריות עם ריזוטו טימין לימון
עוף ממולא פטריות עם ריזוטו טימין לימון לוקח בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 709 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 54 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם עוף, לארוז פטריות כפתור התינוק, מקלות סלריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ריזוטו פטריות עם לימון ותימין, ריזוטו קורנית פטריות עם ירכיים עוף, ו ריזוטו פטריות ותימין.
הוראות
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
קודם תכין את המילוי. דק קוצצים את פורצ ' יני ספוג ולהניח בצד.
מחממים את השמן במחבת רדודה, ואז מבשלים בעדינות את הבצל במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את פורצ ' יני, פטריות כפתור עלי טימין, העונה, להפוך את החום למעלה, ואז לבשל עוד 5 דקות עד הפטריות התרככו.
מוסיף את היין למחבת, ולאחר מכן להפחית בעוז עד כמעט יבש.
הוסף 50 מ "ל של פורצ' יני השריית נוזל, ולאחר מכן להמשיך להפחית במשך כמה דקות עד שיש לך רוטב סירופ. אפשר להתקרר במשך כמה דקות, ואז בזהירות כפית בין העור לבין הבשר של חזה העוף. יכול להתבצע יום קדימה ומקורר, או קפוא במשך 1 חודש. להפשיר במקרר לפני הבישול. העונה, מניחים על מגש אפייה, עור כלפי מעלה, ואז לבשל בתנור במשך 20 דקות, עד העוף מבושל דרך וזהב.
בזמן שהעוף מתבשל, תכיני את הריזוטו.
מחממים את החמאה ושמן הזית בסיר.
מוסיפים את הסלרי והבצל, ואז מבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות עד מתרכך.
מוסיף את האורז, מעיל אותו היטב בשמן, ואז לבשל במשך 1 דקות. בהדרגה להוסיף את המניה מצקת בכל פעם, ערבוב עם כל תוספת עד נספג. המשך להוסיף את המניה ערבוב עד ריזוטו הוא נוטף ועבה על 20 דקות. מערבבים את הקורנית, מיץ לימון, גרידה ופרמזן.
כאשר העוף מבושל דרך וזהב, להסיר מהתנור. כף ריזוטו על צלחות הגשה, מפזרים עם פרמזן נוסף העליון עם חזה עוף. כפית על המיצים מהמחבת עוף, ולאחר מכן לשרת באופן מיידי.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto