עוף ממולא פטריות עם ריזוטו טימין לימון לוקח בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 709 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 54 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם עוף, לארוז פטריות כפתור התינוק, מקלות סלריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ריזוטו פטריות עם לימון ותימין, ריזוטו קורנית פטריות עם ירכיים עוף, ו ריזוטו פטריות ותימין.
הוראות
1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
קודם תכין את המילוי. דק קוצצים את פורצ ' יני ספוג ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
3
מחממים את השמן במחבת רדודה, ואז מבשלים בעדינות את הבצל במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את פורצ ' יני, פטריות כפתור עלי טימין, העונה, להפוך את החום למעלה, ואז לבשל עוד 5 דקות עד הפטריות התרככו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
מוסיף את היין למחבת, ולאחר מכן להפחית בעוז עד כמעט יבש.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
הוסף 50 מ "ל של פורצ' יני השריית נוזל, ולאחר מכן להמשיך להפחית במשך כמה דקות עד שיש לך רוטב סירופ. אפשר להתקרר במשך כמה דקות, ואז בזהירות כפית בין העור לבין הבשר של חזה העוף. יכול להתבצע יום קדימה ומקורר, או קפוא במשך 1 חודש. להפשיר במקרר לפני הבישול. העונה, מניחים על מגש אפייה, עור כלפי מעלה, ואז לבשל בתנור במשך 20 דקות, עד העוף מבושל דרך וזהב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
בזמן שהעוף מתבשל, תכיני את הריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
מחממים את החמאה ושמן הזית בסיר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מוסיפים את הסלרי והבצל, ואז מבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות עד מתרכך.
מוסיף את האורז, מעיל אותו היטב בשמן, ואז לבשל במשך 1 דקות. בהדרגה להוסיף את המניה מצקת בכל פעם, ערבוב עם כל תוספת עד נספג. המשך להוסיף את המניה ערבוב עד ריזוטו הוא נוטף ועבה על 20 דקות. מערבבים את הקורנית, מיץ לימון, גרידה ופרמזן.
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
11
כאשר העוף מבושל דרך וזהב, להסיר מהתנור. כף ריזוטו על צלחות הגשה, מפזרים עם פרמזן נוסף העליון עם חזה עוף. כפית על המיצים מהמחבת עוף, ולאחר מכן לשרת באופן מיידי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.