עוף ממרח אבוקדו נמס
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? עוף ממרח אבוקדו נמס יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 506 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם גבינת ג'ק פלפל, חמאה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אבוקדו קוקוס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו ממיסים את הלב טונה מומסת, כריך גבינה בגריל עוף בוטנים פיקנטי (aka להמס סאטה העוף), ו להמס עוף ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור מטגן, ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
מחממים את החמאה ושמן הזית במחבת על אש בינונית, ומטגנים במחבת את חזה העוף במשך כ -10 דקות לכל צד עד שכבר לא ורוד מבפנים וחום זהוב מבחוץ, ומפזרים לכל צד תיבול קריאולי.
לגרוף את האבוקדו לקערה, ולרסק אותם עם מיץ לימון, עגבניות, בצל, אבקת שום, מלח ופלפל.
כפית על 1/3 כוס ממרח אבוקדו על כל חזה עוף, העליון עם פרוסת גבינת ג ' ק פלפל, ו צלייה במשך 2 עד 4 דקות, עד הגבינה נמסה מבעבע.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.