עוף מעושן עם תירס חם וסלט תפוחי אדמה
עוף מעושן עם תירס חם & סלט תפוחי אדמה יכול להיות רק ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון שחיפשת. במנה עיקרית זו יש 488 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם שיני שום, חזה עוף, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלט תרד חם עם אגוזי פקאן מעושנים ובטטה, סלט תפוחי אדמה אדום חם ותירס, ו בייקון חם תירס מרוסק סלט תפוחי אדמה.
הוראות
מביאים לרתיחה סיר מים גדול מספיק כדי להחזיק את כל תפוחי האדמה ותירס. מבשלים את תפוחי האדמה במשך 12 דקות, הוספת התירס לאחר 6 דקות, עד ששניהם רכים.
בינתיים, מערבבים את הבצל האדום הפרוס עם מיץ לימון וחצי שמן בקערת סלט גדולה.
מערבבים את השמן הנותר עם השום, הפפריקה וכמה תיבול בקערה רדודה, ואז לזרוק את העוף עד מצופה ביסודיות.
מחממים מחבת מחבת, ואז מחממים את העוף במשך 3 דקות בכל צד עד מבושל דרך. תטה את תפוחי האדמה לתוך הקערה עם הבצלים. לעמוד קלח תירס על קצה אחד על קרש חיתוך, ואז לחתוך את האורך, לחתוך את הגרעינים ברצועות.
מערבבים לתוך סלט תפוחי האדמה עם כוסברה ותבלינים, ולאחר מכן לשרת לצד עוף גרידלי מעושן, עם פלחי לימון, אם שימוש.