עוף מצופה בפרמזן ואספרגוס ברוטב מלטיז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף מצופה פרמזן ואספרגוס עם רוטב Maltaise. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, חמאה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס ברוטב חמאה מלטיז כתום שמנת, עוף מצופה בפרמזן ברוטב שמנת, ו עוף מצופה בפרמזן ברוטב שמנת.
הוראות
מחממים תנור ל 260°. חמאה גיליון אפייה גדול rimmed עם 2 כפות חמאה. ממיסים הנותרים 4 כפות חמאה בסיר קטן ולהניח בצד.
להקציף ביצים וחרדל בקערה להתמזג.
מערבבים פאנקו, פרמזן, מלח ופלפל בקערה גדולה. לטבול עוף לתוך תערובת ביצים, ולאחר מכן תערובת panko, ציפוי בנדיבות.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה.
רסס שמורות חמאה מומסת על עוף.
אופים עוף עד השחמה ובישל דרך, מפנה פעם אחת, על 10 דקות.
מקשטים עוף עם גרגיר נחלים; מגישים עם אספרגוס עם רוטב Maltaise.
* זמין בסעיף מזונות אסיה של כמה סופרמרקטים ובשווקים אסיאתיים.