עוף מצופה בקמח תירס עם גבינת עיזים ומילוי נקניק
עוף מצופה בקמח תירס עם גבינת עיזים ומילוי נקניקיות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 629 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קאיין, מים, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 57% המנה הזאת די טובה. נסו עוף מצופה פקאן עם תותים וגבינת עיזים, לימון גבינת עיזים מצופה עוף, ו עוף צלוי עם כרישה, טרגון & גבינת עיזים מלית (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את גבינת עיזים, נקניק, קאיין, 1/4 כפית מלח, והפטרוזיליה.
עם סכין חדה, לעשות חתך לאורך הצד של כל חזה עוף לחתוך באמצע, מה שהופך כיס מבלי לחתוך את הקצוות. ממלאים כל שד בתערובת גבינת עיזים וצובטים את הצד החתוך של השד יחד כדי לאטום את המילוי.
בקערה קטנה, לטאטא את הביצה עם המים.
מערבבים את קמח התירס עם הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל. לטבול כל חזה עוף בתערובת קמח תירס כדי מעיל קלות, ואז לתוך תערובת הביצה, ולאחר מכן בחזרה בקמח התירס.
במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את העוף ומבשלים במשך 5 דקות. הפעל ולהמשיך לבשל עד חום זהוב מבושל דרך, כ 5 דקות יותר.
הצעות תפריט: פירה שמנת וירקות ירוקים פשוטים טעימים עם עוף פריך זה.
המלצת יין: יש הרבה קורה בצלחת זו, מהנקניק האיטלקי לגבינת העז החומצית וקמח התירס הפריך. אור, מעט צונן פינו נואר מבורגונדי בצרפת או מאורגון יש את הפוריות והחומציות כדי להפוך שותף מושלם.