המתכון עוף מקסיקני וכופתאות יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 780 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך רוטב אנצ'ילדה, חלב, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו מרק עוף מקסיקני עם כופתאות חלפיניו, צ'ילי מקסיקני חריף עם כופתאות אצבע עוף, ו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות) (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים שמן למחבת 5 עד 6 ליטר מעל חום בינוני גבוה; כאשר חם, מוסיפים בצל, פלפל, שום ומערבבים לעתים קרובות עד צליעה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
לשטוף עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מוסיפים מרק, עגבניות, רוטב אנצ ' ילדה ועוף למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד עוף הוא כבר לא ורוד על העצם( לחתוך כדי לבדוק), כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
בינתיים, בקערה, לערבב קמח, קמח תירס, אבקת אפייה, מלח, jalapeos. בקערה קטנה, להקציף חמאה לחלב; מערבבים לתוך תערובת קמח עד מעורבב היטב. זרוק את הבלילה במנות כף לתוך תערובת עוף רותח; לכסות ומבשלים בעדינות עד כופתאות מבושלים כל הדרך (לחתוך לבדוק), 10 עד 12 דקות.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -39 דולר לבקבוק.