עוף מקסיקני עוטפת
עוטפת עוף מקסיקנית עשויה להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לך טורטיות, קרם קנודסן, רוטב ראנץ ' קלאסי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו עוטפת חסה מקסיקנית, עוטפת צמחונית מקסיקנית, ו עוטפת חסה מקסיקנית (מתכונים דומים).
הוראות
תערובת עוף כפית למטה מרכזים של טורטיות. מקפלים בשני הצדדים של כל טורטייה, ואז לגלגל את סגנון בוריטו.
גריל, צד התפר למטה, 8 עד 9 דקות. או עד חום זהוב משני הצדדים, מפנה מדי פעם.
מגישים עם סלסה ושמנת חמוצה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alexana Revana הכרם פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.