עוף מרוסק ורוטב
צריך מנה עיקרית ללא חלב? עוף מרוסק ורוטב יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 2728 קלוריות, 226 גרם חלבון ו 187 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, שמן צמחי, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. מתכונים דומים: עוף חנוק ברוטב, עוף מרוסק ומכוסה ברוטב, ו עוף חנוק עם רוטב ואורז.
הוראות
במחבת עמוקה 12 אינץ', שמן חום על אש נמוכה 5 דקות.
מפזרים עוף עם מלח ופלפל; מקום במחבת חמה. מכסים עוף עם בצל צהוב וירוק. הגבר את החום למדיום. לבשל 10 דקות; להפוך עוף. מבשלים 10 דקות יותר או עד הזהב. להפחית את החום נמוך; לבשל 5 דקות יותר. הפעל; לבשל 5 דקות.
מניחים בסיר גדול או תנור הולנדי; להפריש.
המשך מחבת חימום על אש נמוכה. בקערה בינונית, מערבבים קמח, רוטב סויה, 2 כוסות מים חמים ואבקת בצל עם חוט מקציף או מזלג עד חלקה.
במחבת חמה, לבשל תערובת קמח על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם חוט whisk או מזלג, עד תערובת שחין מתעבה. מערבבים בהדרגה הנותרים 1 1/2 כוסות מים חמים עד חלקה.
יוצקים רוטב על עוף בסיר גדול.
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. כיסוי ומבשלים 1 שעה, ערבוב מדי פעם. (רוטב עשוי להיצמד לסיר.)