עוף מרוקאי לבישול איטי
עוף מרוקאי לבישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 181 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-30 דקות. לך לחנות ותביא קורנפלור, פלפל, פימיאנטו-זיתים ממולאים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו בישול איטי עוף מרוקאי, בישול איטי עוף מרוקאי, ו בישול איטי עוף מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף בסיר איטי 5-6 ליטר.
מערבבים אננס, בצל, שום, מיץ לימון, מלח, מיורן, פלפל אדום וכורכום; לשפוך על עוף.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 4 עד 5 שעות או עד מיץ של עוף הוא כבר לא ורוד כאשר מרכזי חתיכות עבה נחתכים.
הסר עוף מן התנור, באמצעות כף מחורץ; מקום צלחת הגשה. כיסוי כדי להתחמם.
מערבבים קורנפלור ומים; מערבבים לתוך רוטב.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום גבוהה על 15 דקות או עד מעובה. מערבבים זיתים.