זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו עוף מרוקאי לימון עם זיתים, עוף מרוקאי לימון עם זיתים, ו עוף מרוקאי עם לימון, זיתים ושזיפים מיובשים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל התבלינים בקערה גדולה. טפיחה לייבש את חתיכות העוף ולשים בקערה, מעיל היטב עם תערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
תבלינים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
תן לתרנגולת לעמוד במשך שעה אחת בתבלינים.2 אם אתה משתמש בטיג ' ין חימר (אם יש לך אחד, עליך להשרות את התחתית במים למשך הלילה לפני השימוש), לשים אותו על מפזר חום על אלמנט החימום כדי למנוע את הטאגין פיצוח, ולמקם את שמן הזית בטאגין ולחמם אותו על חום בינוני. אם אין לכם טאגין, תוכלו להשתמש במחבת עבה וגדולה עם כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
עוף שלם
תבלינים
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
סיר טג ' ין
3
מחממים את השמן במחבת על חום גבוה בינוני. בכל מקרה, מפזרים את חתיכות העוף קלות מאוד עם מלח (קל על המלח, הזיתים ולימונים משומרים הם מלוחים) ומניחים את צד העור למטה בטאגין או במחבת במשך 5 דקות, עד להשחמה קלה. מנמיכים את החום בינוני נמוך, מוסיפים את השום והבצל על העוף. לכסות ולתת לבשל במשך 15 דקות.3 להפוך חתיכות עוף מעל.
מרכיבים שתצטרך
לימון משומר
חתיכות עוף
עוף שלם
שום
זיתים
בצל
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
סיר טג ' ין
4
הוסף את הלימון לימון זיתים, ו 1/2 פרוסות מים. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ואז מנמיכים את החום לנמוך, מכסים ומבשלים במשך 30 דקות נוספות, עד שהעוף מבושל דרך ורך למדי.4
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
צימוקים
זיתים
לימון
מים
5
מערבבים פטרוזיליה טרייה וכוסברה ממש לפני ההגשה. להתאים תבלינים לפי הטעם.