עוף מרוקאי עם פירות וציפוי זית
עוף מרוקאי עם פירות וציפוי זית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. אם יש לכם מרק עוף פחות נתרן, יין, שום בבקבוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: עוף מרוקאי עם רוטב משמש-זית, עוף עם עגבניות שרי וציפוי זית, ו בישול איטי עוף מרוקאי & זית טג'ין.
הוראות
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מפזרים 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ותימין באופן שווה על פני עוף.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד לסיום.
הסר מהמחבת; לכסות ולשמור חם.
חום שנותר 1 כפית שמן במחבת.
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 2 דקות עד למכרז.
להוסיף שום למחבת; לטגן 30 שניות.
מוסיפים פירות ושאר החומרים למחבת; לבשל 5 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה.