Wicked Chicken Riggies היא מנה עיקרית שמגישה 8. תמורת $4.82 למנה , מתכון זה מכסה 49% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1323 קלוריות , 56 גרם חלבון ו -90 גרם שומן . 32 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים . אם יש לכם פלפל חריף, פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובה, שמן פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מצטיין של 89% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון ריגי עוף , ריגי עוף בסיר אחד , וריגי עוף שמנת .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
לרוטב החם: בבלנדר מערבבים בזהירות את פלפלי הצ'יפוטלה, הסרנו צ'ילי ושמן הפלפלים. החומר הזה לוהט! היזהר עם נתזים! לְהַזמִין.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפל
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
(שמן צ'ילי)
גבינת לוקטלי מגוררת, או גבינה מגוררת אהובה, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גבינת לוקטלי מגוררת, או גבינה מגוררת אהובה, להגשה
3
לעוף: בסיר או סיר גדול מחממים 3/4 כוס שמן זית על אש בינונית במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו חזה עוף חתוך לרצועות
2 כפות שום טרי טחון דק
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל ירוק, קוביות קטנות
4
מוסיפים את הבצל, השום, הבזיליקום, האורגנו, המלח, הפלפל השחור, הקאיין ופתיתי הפלפל האדום. מערבבים היטב ומבשלים עד שהבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
3/4 כוס שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובה
1/2 קופסת פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובה
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 עד 1 1/2 פאונד אטריות ריגטוני מיובשות
5
מערבבים את הפלפלים הטריים הקצוצים לתוך תערובת הבצל. מערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
2 כוסות רומנו מגורר
6
מוסיפים את הרוטב החם השמור. המשך לבשל במשך 2 עד 3 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
4 בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
7
מוסיפים את רוטב העגבניות, השמנת הכבדה, הרומנו והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
(לשמור)
10 צ'ילי סרנו, גבעול, קצוץ גס
סראנו צ'ילי, גבעול, קצוץ גס
8
להקציף היטב!
ציוד שתשתמש בו
8 כוסות רוטב עגבניות אהוב
9
מנמיכים את האש עד שהרוטב מבעבע מעט, ומערבבים היטב. מנמיכים את האש לנמוכה או מכבים תוך כדי הקפצה של רצועות העוף ובישול אטריות הריגטוני.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
פלפל צהוב, קוביות קטנות
עצם הודו וצוואר הודו
10
כשהרוטב מתקרב לסיום, מבשלים את אטריות הריגטוני לפי הוראות האריזה. אני אוהב לבשל מראש את הפסטה שלי למנות פסטה מוקפצות כמו זו. בישול מראש של ריגטוני עד למידת העשייה, מסנן והחזק בטמפרטורת החדר, או צינון מוחלט אם מחזיקים במשך מספר שעות או יותר ואז טבילה במים חמים ורותחים לפני ההקפצה עובד היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4
11
להקפיץ את העוף, מחממים מחבת סאפה גדולה עם שמן הזית הנותר. ראשית, מפזרים על רצועות העוף 1 כפית מלח (פחות או יותר), ומוסיפים לשמן הזית החם, שכבה אחת בכל פעם. אין להעמיס את המחבת. מבשלים בקבוצות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פפרונצ'יני, לקישוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
מוסיפים קורט פלפל שחור אם רוצים. הופכים ומנערים את חלקי העוף במחבת החמה כדי לצרוב את כל הצדדים. מבשלים עד שהם אטומים ומשחימים קלות, כ-4 דקות. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
זורקים את רוטב העגבניות והעוף בקערה גדולה בחצי מנות, או לגמרי.