עוף משופד עם מטבל בוטנים חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף משופד עם מטבל בוטנים פיקנטי. מנה אחת מכילה 166 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא מרק עוף פחות נתרן, מיץ ליים, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו עוף משופד חריף, עוף משופד ברוטב בוטנים, ו עוף אננס משופד עם מרינדה כתומה מתובלת (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול.
להוסיף שאלוט, 1 כף זנגביל, ו 1 כפית שום; חצי חצי שעה או עד שאלות הוא רך.
להוסיף אבקת קארי ו 1/4 כפית פלפל אדום כתוש; saut 1 דקה. מערבבים במרק, חמאת בוטנים, 2 כפות מיץ ליים, 1 רוטב סויה כף, סוכר חום, ו 1/4 כפית מלח. מבשלים 3 עד 5 דקות, או עד שהתערובת מתעבה, תוך ערבוב מתמיד.
העברת תערובת לקערה; כיסוי וצינה לפחות 2 שעות.
חותכים כל חזה עוף חצי לאורכו לתוך 4 רצועות.
מניחים רצועות בין 2 חתיכות של פלסטיק כבד לעטוף, ו לשטח עד עובי 1/4 אינץ', באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מערבבים את הג ' ינג ' ר שנותר, שום, פלפל אדום מרוסק, מיץ ליים, רוטב סויה, מלח ושמן שומשום בשקית ניילון כבדה.
הוסף עוף, ואטום את התיק בצורה מאובטחת. להשרות במקרר 1 1/2 שעות, פונה פעם אחת.
משרים שיפודי עץ במים 30 דקות; לנקז.
הסר עוף מן המרינדה, השלכת המרינדה. חוט עוף על שיפודי עץ.
מניחים שיפודים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. צלוי 2 עד 3 דקות בכל צד או עד הסוף.