קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

עוף משמש אפוי

עוף משמש אפוי
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מלח כשר, פלפל, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוף משמש אפוי, משמש אפוי עוף עם אורז, ו משמש אפוי בשר חזיר.

הוראות

1
עבור הרוטב: להביא סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה. בינתיים מניחים מסננת בכיור וחותכים " X " בתחתית כל משמש. הכן אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח ומים; להפריש.כאשר המים רותחים, להוסיף את משמשים ולתת להם להתבשל עד העורות רק מתחילים לשחרר את הפרי רק מתחיל להתרכך, על 3 עד 4 דקות. מיד לנקז את משמשים במסננת ולהעביר אותם לאמבט מי קרח. שמור את הסיר הגדול.החזקת משמש 1 מעל קערה בינונית כדי לתפוס כל מיצים, להשתמש בסכין קילוף כדי לגרד את העור ולהשליך אותו. באמצעות הידיים, להסיר ולהשליך את הבור, לרסק את משמש לחתיכות על גודל הענבים, במקום בקערה. חזור עם משמשים הנותרים ומניח את הקערה בצד.ממיסים את החמאה בסיר השמור על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ענביםענבים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את שאלוט, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט התרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מוסיפים את לילט ומבשלים עד ריח האלכוהול נשרף, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
4
מוסיפים את משמשים כתוש ומיצי שלהם, מיץ תפוזים, וסוכר, להגדיל את החום גבוה, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב יש מעט מופחת מעובה, כ 30 דקות.עבור העוף: בינתיים, לחמם את התנור ל 246° ולסדר מתלה באמצע.כאשר התנור מוכן, מניחים את העוף בתבנית אפייה של 13 על 9 אינץ ' ומתבשלים בנדיבות עם מלח ופלפל, הופכים את החלקים למעייל את כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
יוצקים את הרוטב המוגמר על העוף ולהפוך למעייל את החתיכות. מסדרים את עור העוף למעלה בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
אופים עד העוף הוא השחמה על גבי ו מדחום בשר רושם 74° (ודא שזה לא נוגע העצם), על 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מגישים עם הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו