עוף משמש אפוי
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מלח כשר, פלפל, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוף משמש אפוי, משמש אפוי עוף עם אורז, ו משמש אפוי בשר חזיר.
הוראות
עבור הרוטב: להביא סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה. בינתיים מניחים מסננת בכיור וחותכים " X " בתחתית כל משמש. הכן אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח ומים; להפריש.כאשר המים רותחים, להוסיף את משמשים ולתת להם להתבשל עד העורות רק מתחילים לשחרר את הפרי רק מתחיל להתרכך, על 3 עד 4 דקות. מיד לנקז את משמשים במסננת ולהעביר אותם לאמבט מי קרח. שמור את הסיר הגדול.החזקת משמש 1 מעל קערה בינונית כדי לתפוס כל מיצים, להשתמש בסכין קילוף כדי לגרד את העור ולהשליך אותו. באמצעות הידיים, להסיר ולהשליך את הבור, לרסק את משמש לחתיכות על גודל הענבים, במקום בקערה. חזור עם משמשים הנותרים ומניח את הקערה בצד.ממיסים את החמאה בסיר השמור על אש בינונית.
מוסיפים את שאלוט, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט התרכך, כ 5 דקות.
מוסיפים את לילט ומבשלים עד ריח האלכוהול נשרף, על 2 דקות.
מוסיפים את משמשים כתוש ומיצי שלהם, מיץ תפוזים, וסוכר, להגדיל את החום גבוה, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב יש מעט מופחת מעובה, כ 30 דקות.עבור העוף: בינתיים, לחמם את התנור ל 246° ולסדר מתלה באמצע.כאשר התנור מוכן, מניחים את העוף בתבנית אפייה של 13 על 9 אינץ ' ומתבשלים בנדיבות עם מלח ופלפל, הופכים את החלקים למעייל את כל הצדדים.
יוצקים את הרוטב המוגמר על העוף ולהפוך למעייל את החתיכות. מסדרים את עור העוף למעלה בצלחת.
אופים עד העוף הוא השחמה על גבי ו מדחום בשר רושם 74° (ודא שזה לא נוגע העצם), על 40 עד 45 דקות.