עוף משמש עם חומץ בלסמי
עוף משמש עם חומץ בלסמי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל, חומץ בלסמי, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. . וזה טוב. נסו עוף ופלפלים עם חומץ בלסמי, עוף עם חומץ בלסמי ורוטב ווסטרשייר, ו עוף מטוגן ביין אורז וחומץ בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה עם מכסה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומבשלים בשמן החם עד לחום זהוב בקצוות, אבל עדיין ורוד במרכז, כ -5 דקות. מערבבים את הבצל, ומבשלים כ 3 דקות יותר.
יוצקים את חומץ בלסמי, להביא אותו לרתיחה, ולאפשר לו להפחית במשך כמה דקות.
חותכים חצי מהמשמשים לשניים, ומשאירים את האחרים שלמים.
מניחים את משמשים למחבת, ויוצקים את ציר העוף. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן מערבבים בריבת משמש ותימין. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד משמשים התרככו, 10 עד 15 דקות.
מפזרים פטרוזיליה קצוצה כדי לשרת.