עוף משמש עם תפוחי אדמה קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף משמש עם רזים תפוחי אדמה קלויים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חצאי משמש, רוטב סויה לייט, ציפורן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בטטה כקינוח. מתכונים דומים: חטיפי תפוחי אדמה אפויים, עוף צלוי עם זיגוג משמש, ו עוף צלוי, משמש וברי פניני.
הוראות
מניחים עוף בין 2 יריעות של ניילון נצמד. לשטח עד עובי 1/2 אינץ', באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מסננים משמשים, שומר נוזלים. משמשים קוצצים גס.
מערבבים יחד נוזלי שמורות, משמשים, מיץ, הבא 3 מרכיבים.
מערבבים קמח ופלפל; עוף dredge בתערובת קמח.
מבשלים עוף בשמן צמחי חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 3 דקות בכל צד. להפחית את החום בינוני; מערבבים בתערובת משמש. מבשלים 3 עד 5 דקות.
מוסיפים בצל, ומבשלים 1 דקה.
מגישים עם צלי תפוחי אדמה.