עוף רותח בקרם Poblano עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 348 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . אם יש לך גזר, קרם מרוכז של קמפבל® של מרק פטריות, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. נסו עוף ברוטב שמנת Poblano, עוף Tostadas עם רוטב שמנת Poblano, ו בוריטוס עוף אפוי עם שמנת חמוצה-רוטב Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הגזר ומבשלים 2 דקות או עד רך-פריך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את העוף ומבשלים במשך 8 דקות או עד משחימים היטב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
הסר את העוף והירקות מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מערבבים את המרק והמים במחבת וחום לרתיחה. תחזיר את העוף למחבת. להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים במשך 5 דקות או עד העוף מבושל דרך. מתבלים במלח ופלפל שחור.