עוף מתחת ללבנה עם אבוקדו וצ'ילי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 668 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. אם יש לך שיני שום, פלפל, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוף מתחת ללבנה עם אבוקדו וצ'ילי, בריק צ'יקן, ו עוף מתחת ללבנה.
הוראות
1
עוף פתוח ומניחים על משטח עבודה, עור כלפי מעלה. באמצעות כפות הידיים, לחץ בחוזקה על עצם החזה כדי לשטח את השד. עוף העונה בכל רחבי עם 1 כף מלח, 1/2 כפית פלפל שחור, קאיין.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(או או רגיל)
2
מניחים בתבנית אפייה; לשפשף עם 1 שמן כף, מפזרים גרידת לימון, לפזר רוזמרין על.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
4
לבנות אש בינונית-נמוכה בגריל פחם, או לחמם גריל גז בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
5
מניחים עוף, צד העור למטה, על הגריל ומניחים מחבת לבנה או כבדה על גבי עוף לשקול אותו. (זה יחשוף יותר עור לחום ישיר, מה שהופך אותו פריך; העוף יהיה גם לבשל מהר יותר. מבשלים עד שהעור פריך וזהוב חום, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
פתיתי ירקות
6
באמצעות מלקחיים, להניח לבנים בצד. להפוך עוף, לכסות גריל, ומבשלים עוד 10 דקות. המשך לבשל ולהפוך עוף כל 10 דקות, מכסה גריל בין תורות, עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמת 74°, על 50 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
להעביר ללוח גילוף; לתת מנוחה עוף במשך 10-20 דקות. (מנוחה תעשה לבשר עסיסי.)
בעוד העוף נח, להוסיף גחלים יותר לירות במידת הצורך כדי להגדיל את החום בינוני, או חום גריל גז בינוני גבוה. עונה צ ' ילה, פלפל, ובצל עם מלח ופלפל. גריל (או להשתמש בסל גריל) על אש בינונית, מפנה מדי פעם, עד מתרכך חרוך כתמים, כ 12 דקות.
לשפשף בצד לחתוך של אבוקדו עם הנותרים 1 כף שמן, העונה עם מלח, ומפזרים אבקת צ ' ילי. גריל, לחתוך בצד למטה, עד אבוקדו הוא התחמם בעדינות בשר הוא חום זהוב, על 3 דקות.