קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

עוף מתחת ללבנה עם אבוקדו וצ'ילי

עוף מתחת ללבנה עם אבוקדו וצ'ילי
עוף מתחת ללבנה עם אבוקדו וצ'ילי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 668 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. אם יש לך שיני שום, פלפל, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוף מתחת ללבנה עם אבוקדו וצ'ילי, בריק צ'יקן, ו עוף מתחת ללבנה.

הוראות

1
עוף פתוח ומניחים על משטח עבודה, עור כלפי מעלה. באמצעות כפות הידיים, לחץ בחוזקה על עצם החזה כדי לשטח את השד. עוף העונה בכל רחבי עם 1 כף מלח, 1/2 כפית פלפל שחור, קאיין.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מניחים בתבנית אפייה; לשפשף עם 1 שמן כף, מפזרים גרידת לימון, לפזר רוזמרין על.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
4
לבנות אש בינונית-נמוכה בגריל פחם, או לחמם גריל גז בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מניחים עוף, צד העור למטה, על הגריל ומניחים מחבת לבנה או כבדה על גבי עוף לשקול אותו. (זה יחשוף יותר עור לחום ישיר, מה שהופך אותו פריך; העוף יהיה גם לבשל מהר יותר. מבשלים עד שהעור פריך וזהוב חום, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
באמצעות מלקחיים, להניח לבנים בצד. להפוך עוף, לכסות גריל, ומבשלים עוד 10 דקות. המשך לבשל ולהפוך עוף כל 10 דקות, מכסה גריל בין תורות, עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמת 74°, על 50 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
להעביר ללוח גילוף; לתת מנוחה עוף במשך 10-20 דקות. (מנוחה תעשה לבשר עסיסי.)
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8
בעוד העוף נח, להוסיף גחלים יותר לירות במידת הצורך כדי להגדיל את החום בינוני, או חום גריל גז בינוני גבוה. עונה צ ' ילה, פלפל, ובצל עם מלח ופלפל. גריל (או להשתמש בסל גריל) על אש בינונית, מפנה מדי פעם, עד מתרכך חרוך כתמים, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
מעבירים בצל לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מעבירים צ 'ילי ופלפלים למשטח עבודה וחותכים לאורכו לפרוסות 1".
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
11
מוסיפים לקערה עם בצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מוסיפים 1/4 חומץ כוס לירקות וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
13
חום 2 כפות שמן במחבת קטנה מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוסיפים שום ומבשלים עד רך אבל לא השחמה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
15
מוסיפים בזיליקום ומערבבים לנבול.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
16
מוסיפים תערובת בזיליקום לקערה עם בצל. ירקות העונה לטעום עם מלח וחומץ יותר, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
17
לשפשף בצד לחתוך של אבוקדו עם הנותרים 1 כף שמן, העונה עם מלח, ומפזרים אבקת צ ' ילי. גריל, לחתוך בצד למטה, עד אבוקדו הוא התחמם בעדינות בשר הוא חום זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
18
מגישים עוף עם ירקות ואבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות