עוף-נקניק Jambalaya
Jambalaya נקניק עוף יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, שיני שום, קוביות מרק עוף בטעם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Jambalaya עוף ונקניק, Jambalaya עוף ונקניק, ו Jambalaya עוף ונקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים עוף עם פלפל שחור. מעיל תנור הולנדי עם ספריי בישול; להוסיף שמן.
מניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מערבבים את הנקניק ואת 5 המרכיבים הבאים במחבת. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד הנקניק הוא השחמה. מערבבים עוף.
ממיסים קוביות מרק במים חמים; מערבבים ברוטב.
מוסיפים למחבת, ומביאים לרתיחה. מערבבים באורז. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שהאורז רך ונוזל נספג. לזרוק לפני ההגשה.