עוף סובה אטריות לזרוק
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל אטריות עוף סובה לזרוק. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 29 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 415 קלוריות. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם תערובת מוקפץ ברוקולי, קשיו, חומץ אורז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בסוכר החום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם חום-סוכר קילו עוגות עם חום-חמאה זיגוג כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 69%. נסו לזרוק אטריות עוף סצ'ואן, עוף שמנת ואפונה אטריות לזרוק, ו עוף שמנת ואפונה אטריות לזרוק עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את 10 המרכיבים הראשונים עד לקבלת תערובת אחידה; מניחים בצד.
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה או בווק, מערבבים עוף ב -2 כפיות שמן עד שהוא כבר לא ורוד.
מערבבים ברוקולי מוקפץ בשמן שנותר במשך 4-6 דקות או עד שהירקות פריכים-רכים.
מערבבים תערובת עמילן תירס ומוסיפים לתבנית. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסננים אטריות; מוסיפים למחבת.