קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 7 דק.
מנות2
ציון בריאות37
מגזין

עוף סיני עם חמישה תבלינים עם כרוב אדום וגרטן תפוחי אדמה

עוף סיני עם חמישה תבלינים עם כרוב אדום וגרטן תפוחי אדמה
עוף סיני עם חמישה תבלינים עם כרוב אדום וגרטן תפוחי אדמה הוא מנה עיקרית המגישה 2. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 1300 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 82 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 7 דקות. לכו לחנות ואספו אבקת חמישה תבלינים, בצל, חמאה ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 69%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אכלו בשמונה דולר: ניוקי וגרטן כרוב אדום, גראטן כרוב ותפוחי אדמה, ו גראטן תפוחי אדמה וכרוב.

הוראות

1
ציוד מיוחד: 2 (3 אונקיות) רמקינים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
זורקים את 6 המרכיבים הראשונים יחד בקערה, מוודאים שפרוסות תפוחי האדמה מכוסות באופן שווה בתערובת. מרססים 2 רמקינים בתרסיס בישול ולוחצים בעדינות חופן מתפוחי האדמה לכל אחד מהם. מסדרים את הרמקינים על תבנית גיליון וממלאים כל כוס 3/4 מהדרך בתערובת השמנת ומכסים את החלק העליון בנייר כסף. החלק את התבנית לתנור ובשל עד שתפוחי האדמה מבושלים, בערך 30 עד 45 דקות.*
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסירים את נייר הכסף, מוסיפים 2 כפות מהגבינה שנותרה לכל רמקין ומבשלים עד שהגבינה מבעבעת, כ -4 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מוציאים את הגרטינים מהתנור ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
כרוב: במחבת בינונית, על אש בינונית, מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד שהוא פריך, כ -5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוציאים את הבייקון לצלחת ומשאירים 3 עד 4 כפות מהשומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הבצל ומקפיצים 5 עד 7 דקות על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את הכרוב, הסוכר, המלח והפלפל השחור וממשיכים לבשל 6 עד 8 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים את היין האדום, זורקים את החומרים ומבשלים מכוסה במכסה עד שהנוזל התאדה כמעט לחלוטין, בערך 8 עד 12 דקות. מערבבים פנימה את החומץ הבלסמי ומבשלים עד שהוא כמעט התאדה, בערך 1 עד 3 דקות. מכבים את האש ומוסיפים את הבייקון השמור.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1
שלב את 5 המרכיבים הראשונים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את חזה העוף, זורקים לציפוי במרינדה ומאפשרים להם לשבת 10 עד 15 דקות. במחבת מטגנת על אש בינונית מוסיפים את חזה העוף ומבשלים 4 עד 5 דקות בצד המופע ו -6 דקות בצד השני, או עד לבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוציאים את העוף לקרש חיתוך ומעליהם כל חזה 1 כף חמאה. מכסים בנייר כסף, מאפשרים להם לנוח 5 דקות ואז פורסים לאורכם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
להגשה: שמים חלק מהכרוב במרכז כל מנה. מסדרים את העוף, על גבי הכרוב. העבירו סכין לאורך החלק הפנימי של כל רמקין, כדי לשחרר, והפכו אותם על הצלחות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד

מרכיבים

2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אבקת חמש תבלין סיניתאבקת חמש תבלין סינית6רצועותבייקון, קצוץבייקון, קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)1אוראו ממולאים כפוליםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)טימין מיובש או 2 כפות עלי טימין טריים קצוציםטימין מיובש או 2 כפות עלי טימין טריים קצוצים1אוראו ממולאים כפוליםפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר או גרוייר, בתוספת 4 כפות לציפוי, מחולקפרמזן מגורר או גרוייר, בתוספת 4 כפות לציפוי, מחולק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2עד 3 תפוחי אדמה איידהו, קלופים ופרוסים בעובי 1/16 אינץ ' על מנדולינהעד 3 תפוחי אדמה איידהו, קלופים ופרוסים בעובי 1/16 אינץ ' על מנדולינה1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ספרדי קצוץ, בערך 1 בצל גדולבצל ספרדי קצוץ, בערך 1 בצל גדול1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרוב אדום קצוץ, בערך 1/2 ראשכרוב אדום קצוץ, בערך 1/2 ראש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם340פלפל האבנרוחזה עוף, ללא עצמות וללא עורחזה עוף, ללא עצמות וללא עור1גבינת פרמזן מגוררתתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה2קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה, ללא מלחחמאה, ללא מלח

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

ריזלינג, גוורצטרמינר וצ ' נין בלאן הם בחירה מצוינת עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את הבחירה של שרה יקב אמבר פולס ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
יקב אמבר פולס הבחירה של שרה ריזלינג
יקב אמבר פולס הבחירה של שרה ריזלינג
לריזלינג הארומטי החצי-מתוק הזה יש זר "דבש" מובהק. מאוזן לחלוטין, יין זה יש טעימות הערות של פירות בשלים בחזית וגימור אור מתמשך.