עוף סיני עם חמישה תבלינים עם כרוב אדום וגרטן תפוחי אדמה
עוף סיני עם חמישה תבלינים עם כרוב אדום וגרטן תפוחי אדמה הוא מנה עיקרית המגישה 2. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 1300 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 82 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 7 דקות. לכו לחנות ואספו אבקת חמישה תבלינים, בצל, חמאה ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 69%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אכלו בשמונה דולר: ניוקי וגרטן כרוב אדום, גראטן כרוב ותפוחי אדמה, ו גראטן תפוחי אדמה וכרוב.
הוראות
1
ציוד מיוחד: 2 (3 אונקיות) רמקינים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
זורקים את 6 המרכיבים הראשונים יחד בקערה, מוודאים שפרוסות תפוחי האדמה מכוסות באופן שווה בתערובת. מרססים 2 רמקינים בתרסיס בישול ולוחצים בעדינות חופן מתפוחי האדמה לכל אחד מהם. מסדרים את הרמקינים על תבנית גיליון וממלאים כל כוס 3/4 מהדרך בתערובת השמנת ומכסים את החלק העליון בנייר כסף. החלק את התבנית לתנור ובשל עד שתפוחי האדמה מבושלים, בערך 30 עד 45 דקות.*
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
עגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
הסוכריות של Peachie-o
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
מסירים את נייר הכסף, מוסיפים 2 כפות מהגבינה שנותרה לכל רמקין ומבשלים עד שהגבינה מבעבעת, כ -4 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
מוציאים את הגרטינים מהתנור ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
כרוב: במחבת בינונית, על אש בינונית, מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד שהוא פריך, כ -5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מוציאים את הבייקון לצלחת ומשאירים 3 עד 4 כפות מהשומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
7
מוסיפים את הבצל ומקפיצים 5 עד 7 דקות על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את הכרוב, הסוכר, המלח והפלפל השחור וממשיכים לבשל 6 עד 8 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
(שמור 1 כף)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון
8
מוסיפים את היין האדום, זורקים את החומרים ומבשלים מכוסה במכסה עד שהנוזל התאדה כמעט לחלוטין, בערך 8 עד 12 דקות. מערבבים פנימה את החומץ הבלסמי ומבשלים עד שהוא כמעט התאדה, בערך 1 עד 3 דקות. מכבים את האש ומוסיפים את הבייקון השמור.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
אבקת זרעי אהבה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1
שלב את 5 המרכיבים הראשונים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את חזה העוף, זורקים לציפוי במרינדה ומאפשרים להם לשבת 10 עד 15 דקות. במחבת מטגנת על אש בינונית מוסיפים את חזה העוף ומבשלים 4 עד 5 דקות בצד המופע ו -6 דקות בצד השני, או עד לבישול.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
מוציאים את העוף לקרש חיתוך ומעליהם כל חזה 1 כף חמאה. מכסים בנייר כסף, מאפשרים להם לנוח 5 דקות ואז פורסים לאורכם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
להגשה: שמים חלק מהכרוב במרכז כל מנה. מסדרים את העוף, על גבי הכרוב. העבירו סכין לאורך החלק הפנימי של כל רמקין, כדי לשחרר, והפכו אותם על הצלחות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
ריזלינג, גוורצטרמינר וצ ' נין בלאן הם בחירה מצוינת עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את הבחירה של שרה יקב אמבר פולס ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
יקב אמבר פולס הבחירה של שרה ריזלינג
לריזלינג הארומטי החצי-מתוק הזה יש זר "דבש" מובהק. מאוזן לחלוטין, יין זה יש טעימות הערות של פירות בשלים בחזית וגימור אור מתמשך.