עוף-סלט בולגור עם ירקות האביב
סלט עוף-בולגור עם ירקות האביב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. אם יש לך אפונה שלג, פלפל, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט עוף כפרי עם ירקות אביביים, סלט אטריות סובה עם ירקות האביב, ו סלט טונה עם ירקות באביב.
הוראות
מערבבים בולגור ומים בקערה גדולה. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
שמן חום במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים אספרגוס, אפונה ובצל; מטוגנים 4 דקות.
מוסיפים תערובת אספרגוס, עוף, כוסברה ופטרוזיליה לתערובת בולגור.
שלב מרק הבא 4 מרכיבים (מרק דרך פלפל).
יוצקים מעל תערובת bulgur; לזרוק מעיל. מסדרים ירקות על כל אחד 4 צלחות; העליון עם תערובת bulgur.