המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לכם סוכר, שרי בישול, ג'ינג'ר הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות מרלו עם שוקולד מרילוט כקינוח. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עוף ברוטב סצ'ואן, עוף סצ'ואן חריף, ו עוף סצ'ואן מוקפץ ומטגנים.
הוראות
1
מקציפים יחד את רוטב הסויה, שרי, סוכר, זנגביל, עמילן תירס, פלפל אדום מרוסק ואבקת שום בכוס גדולה או קערה קרמית.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צלי חזיר שלם, קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את העוף וזורקים למעיל אחיד. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומשרים במקרר במשך 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים את שמן הירקות במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את פלפל ובצל; לבשל ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים בצל ופלפל פעמון על צלחת ומניחים בצד. להפחית את החום בינוני נמוך, מערבבים עוף ומרינדה לתוך אותו מחבת. מבשלים את חזה העוף עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, כ -15 דקות. מערבבים קשיו ומבשלים 1 עד 2 דקות. מערבבים את הבצל ופלפל הפעמון, בישול עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולה
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
קשיו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק