עוף עגבניות מיובש בשמש
אם יש לכם עגבניות מיובשות, גבינת עיזים, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 60%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון (טבעוני!) עגבניות מיובשות פטוצ'יני אלפרדו + איך להכין עגבניות מיובשות משלך, (טבעוני!) עגבניות מיובשות פטוצ'יני אלפרדו + איך להכין עגבניות מיובשות משלך, ו (טבעוני!) עגבניות מיובשות פטוצ'יני אלפרדו + איך להכין עגבניות מיובשות משלך.
הוראות
במחבת גדולה מטגנים בצל ושום בחמאה במשך 3-4 דקות או עד שהם רכים. מערבבים פנימה את העגבניות, היין או המרק ומיץ הלימון; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, במשך 10-15 דקות או עד שנוזל נספג, תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהאש; מערבבים בזיליקום.
משטחים עוף ל-1/4 אינץ'. עובי.
מורחים כל אחד עם 1/4 כוס תערובת עגבניות עד 1/2 אינץ'. של קצוות. מפוררים גבינת עיזים מעל תערובת עגבניות.
מגלגלים סגנון ג ' לי רול, החל בצד קצר; מאובטח עם קיסם או שיפוד מתכת קטן.
מניחים עוף בתוך 11 אינץ'. 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שהמיצים מתבהרים. כפית מיצי מחבת מעל עוף ולהסיר קיסמים לפני ההגשה.