עוף עטוף בבייקון ברוטב תמרינדי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף עטוף בייקון עם רוטב תמרינדי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 853 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייקון, אבקת בצל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-67 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו כנפי עוף עטופות בבייקון ברוטב ברביקיו בורבון, שיפודי עוף עטופים בבייקון עם אננס ורוטב טריאקי, ו דג חרב מזוגג תמרינד עם לימון, כוסברה ורוטב תמרינדי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים רגלי עוף בצלחת ומתבלים במלח, פלפל, כמון, טימין ואבקת בצל.
מניחים את כל רוטב תמרינדי בבלנדר ומניחים בצד.מחממים תנור ל 375 ° F. לעטוף פרוסת בייקון סביב כל רגל עוף. מסדרים את העוף על תבנית אפייה.
לטפטף את רוטב התמרינד על הרגליים ולמקם במקרר במשך כ -30 דקות.
אופים במשך כ 45 דקות, עד בייקון הוא פריך ועוף מבושל דרך.