עוף עטוף בבייקון ומקלות תיפוף
אם יש לך בסביבה 1 שעה כדי לבלות במטבח, עוף עטוף בבייקון עשוי להיות מדהים חלב חינם מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 456 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, שיני שום, בגט פריך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מקלות תיפוף עטופים בסהר, בייקון עטוף עוף, ו בייקון עטוף עוף.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מערבבים יחד את מיץ לימון ושום עם כמה תיבול. לדקור את העוף כמה פעמים עם סכין חדה טפטוף עם חצי מיץ לימון garlicky. לעטוף כל אחד בחותך בייקון ולשים בשכבה אחת בדיל קלייה.
טפטוף על מיץ הלימון שנותר.
מבשלים 45-50 דקות עד שהעוף מבושל דרך והבייקון מתחיל להתבשל. פלאש מתחת לגריל חם אם אתה אוהב את הבייקון שלך באמת פריך.
לאכול חם או לאפשר להתקרר, ואז להירגע עד שאתה מוכן לארוז במיכל אטום. לאכול עם לחם פריך וכמה לימון נוסף סחוט על העוף, אם אתה רוצה.