עוף עטוף בבייקון קרמי
עוף עטוף בבייקון קרמי נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 48 גרם חלבון 89 גרם של שומן, וסך הכל 1021 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. 636 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו בייקון, חצאי חזה עוף-הלם 1, גבינת שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. . נסו בייקון פריך עטוף עוף עם שלוש גבינה ריזוטו שמנת וסלט שומר ארוגולה, בייקון Asiago קרמי עטוף בצל צלוי, ו בייקון עטוף צדפות ים מוגשות על רוטב ברי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מערבבים גבינת שמנת ובצל ירוק בקערה; מתבלים במלח ופלפל שחור.
מורחים על 1/4 כוס תערובת גבינת שמנת על כל חזה עוף. מתחיל בקצה הצר, מגלגל חזה עוף מעל מילוי. לעטוף כל חזה עוף ב 4 פרוסות של בייקון. הגדר עוף עטוף על מתלה להגדיר בתבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד בייקון הוא השחמה ומדחום בשר לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד קורא 160 מעלות F (70 מעלות C), על 1 שעה.