עוף עם 20 שיני שום
עוף עם 20 שיני שום הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 21 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל של 461 קלוריות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו שמן זית, פתיתי פלפל, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-941 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה עובד טוב כמנה עיקרית. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 8 שעות ו 55 דקות. עם כפית ציון 59%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עוף עם 40 שיני שום, עוף עם 40 שיני שום, ו עוף עם 40 שיני שום.
הוראות
יוצקים שמן זית לבלנדר ומוסיפים חומץ יין אדום, שום, טימין, רוזמרין, אורגנו ופתיתי פלפל אדום. מערבבים עד שמרינדת השום חלקה וקרמית.
חותכים כמה חתכים עמוקים לבשר של כל נתח עוף בעזרת סכין חדה.
מניחים עוף לתוך קערה גדולה, יוצקים מרינדה על עוף, ומערבבים כדי לקבל מרינדה לתוך הקיצוצים ואת כל העוף. מכסים קערה בניילון ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אלומיניום. משמנים קלות את נייר הכסף עם 1 כפית שמן זית.
מסדרים נתחי עוף על תבנית האפייה המוכנה ומתבלים את שני צידי העוף במלח ופלפל שחור.
אופים בתנור שחומם מראש עד שמדחום בשר קריאה מיידית המוחדר לחתיכת העוף העבה ביותר קורא 160 מעלות פרנהייט (70 מעלות צלזיוס), 40 עד 45 דקות. למעלה עם פטרוזיליה איטלקית קצוצה.