עוף עם אגס מרווה מחבת צ'אטני
עוף עם אגס מרווה מחבת Chutney עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, פלפל, מרווה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מתלי חזיר מצופים מרווה עם אגס Chutney, עוף צ'אטני אגס, ו מחבת עוף רוז מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מפזרים עוף באופן שווה עם 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור.
הוסף עוף למחבת; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
להפחית את החום בינוני; להוסיף הנותרים 1 כפית שמן.
מוסיפים בצל ופלפל בל למחבת. לבשל 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים סוכר, חומץ, מרווה, זרעי חרדל, נשארים 1/4 כפית מלח, ונשארו 1/4 כפית פלפל שחור למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 5 דקות.
הוסף אגס. להגדיל את החום בינוני; לבשל 10 דקות או עד אגס הוא רך, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים עוף במחבת על גבי chutney. מכסים את המחבת באופן רופף בנייר כסף; אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד העוף נעשה.
יין הערה: פינו גריס, אותו ענבים כמו פינו גריג ' יו, ידוע בייצור לבנים מלאים יותר שופע בטעמי פירות כמו תפוח ואגסים כאשר גדל באקלים הקריר של עמק וילאמט באורגון. כרמי פונזי פינו גריס 2005 (17 דולר), עם ציפורן ושקדים, מהדהדים את טעמי האגס והעשבים המרוכזים הנמצאים בצ ' אטני. - ג ' פרי לינדנמות