עוף עם אורז (Arroz con Pollo) הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 58 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 1079 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פלפלים cubanelle, אג'יסים דולסס, culantro, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו Arroz Con Pollo (אורז עם עוף), Arroz con Pollo (אורז עם עוף), ו Arroz con Pollo (עוף עם אורז) (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת פאייה או במחבת רחבה, רדודה עם מכסה הדוק, מחממים את שמן האכיוטה על חום בינוני-גבוה עד שהשמן הוא גלי. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומוסיפים כמה חתיכות עור לצד למחבת לפי הצורך מבלי לגעת. קוק, פונה לפי הצורך, עד משחימים היטב מכל הצדדים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Annatto
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר את החלקים כפי שהם נעשים ולהניח בצד. התאם את החום מתחת למחבת, במיוחד לאחר שתתחיל להסיר עוף, כך העוף חומים ללא השמן מחשיך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
כאשר כל העוף מוסר מהמחבת, להוסיף את Sofrito ו alcaparrado. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. להעלות את החום גבוה ומרתיחים עד שרוב המים התאדו מן Sofrito.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אורז קנילה® אקסטרה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיף את הכמון וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
5
מערבבים את האורז עד מצופה בשמן. להחזיר את העוף למחבת, לשפוך מספיק מרק כדי לכסות את האורז על ידי רוחב של 2 אצבעות (על 1 אינץ'), ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום גבוה עד שרמת הנוזל מגיעה לאורז. מערבבים בעדינות ולהפחית את החום לנמוך. מכסים את המחבת ומבשלים עד שהנוזל נספג, העוף מבושל דרך, והאורז רך אך מוצק, כ -20 דקות. Fluff האורז עם מזלג. ניתן להביא את arroz con pollo לשולחן ממש במחבת או להעביר מגש גדול. כך או כך, מקשטים עם פלפל אדום לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחממים את השמן ואת זרעי annatto במחבת קטנה על חום בינוני רק עד הזרעים לתת תוסס, יציב לרחוש. לא לחמם יותר מדי את התערובת או הזרעים יהפכו שחורים ואת השמן יהפוך ירוק מגעיל. ברגע שהם רוחשים, להסיר את המחבת מהחום ולתת לעמוד עד רוחש מפסיק. זן ושמורה בצנצנת עם מכסה הדוק בטמפרטורת החדר עד 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
זרעים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
קוצצים את הבצל והקובנל או הפלפלים האיטלקיים בקערת העבודה של מעבד מזון עד קצוץ גס. עם המנוע פועל, להוסיף את שאר החומרים 1 בכל פעם תהליך עד חלקה. Sofrito ישמור במקרר עד 3 ימים. זה גם קופא להפליא.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה