עוף עם אורז (Arroz con Pollo) הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 58 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 1079 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פלפלים cubanelle, אג'יסים דולסס, culantro, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו Arroz Con Pollo (אורז עם עוף), Arroz con Pollo (אורז עם עוף), ו Arroz con Pollo (עוף עם אורז) (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת פאייה או במחבת רחבה, רדודה עם מכסה הדוק, מחממים את שמן האכיוטה על חום בינוני-גבוה עד שהשמן הוא גלי. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומוסיפים כמה חתיכות עור לצד למחבת לפי הצורך מבלי לגעת. קוק, פונה לפי הצורך, עד משחימים היטב מכל הצדדים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
Annatto
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר את החלקים כפי שהם נעשים ולהניח בצד. התאם את החום מתחת למחבת, במיוחד לאחר שתתחיל להסיר עוף, כך העוף חומים ללא השמן מחשיך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
כאשר כל העוף מוסר מהמחבת, להוסיף את Sofrito ו alcaparrado. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. להעלות את החום גבוה ומרתיחים עד שרוב המים התאדו מן Sofrito.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיף את הכמון וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
5
מערבבים את האורז עד מצופה בשמן. להחזיר את העוף למחבת, לשפוך מספיק מרק כדי לכסות את האורז על ידי רוחב של 2 אצבעות (על 1 אינץ'), ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום גבוה עד שרמת הנוזל מגיעה לאורז. מערבבים בעדינות ולהפחית את החום לנמוך. מכסים את המחבת ומבשלים עד שהנוזל נספג, העוף מבושל דרך, והאורז רך אך מוצק, כ -20 דקות. Fluff האורז עם מזלג. ניתן להביא את arroz con pollo לשולחן ממש במחבת או להעביר מגש גדול. כך או כך, מקשטים עם פלפל אדום לפני ההגשה.
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מחממים את השמן ואת זרעי annatto במחבת קטנה על חום בינוני רק עד הזרעים לתת תוסס, יציב לרחוש. לא לחמם יותר מדי את התערובת או הזרעים יהפכו שחורים ואת השמן יהפוך ירוק מגעיל. ברגע שהם רוחשים, להסיר את המחבת מהחום ולתת לעמוד עד רוחש מפסיק. זן ושמורה בצנצנת עם מכסה הדוק בטמפרטורת החדר עד 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
זרעים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
קוצצים את הבצל והקובנל או הפלפלים האיטלקיים בקערת העבודה של מעבד מזון עד קצוץ גס. עם המנוע פועל, להוסיף את שאר החומרים 1 בכל פעם תהליך עד חלקה. Sofrito ישמור במקרר עד 3 ימים. זה גם קופא להפליא.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס