עוף עם ארבעים שיני שום
עוף עם ארבעים שיני שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1311 קלוריות, 100 גרם חלבון ו 88 גרם שומן. 64 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, יין, קוניאק וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקוניאק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קוניאק פודינג חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוף עם ארבעים שיני שום, עוף עם ארבעים שיני שום, ו עוף עם ארבעים שיני שום (מתכונים דומים).
הוראות
להפריד את שיני השום ושחרר אותם לתוך סיר של מים רותחים במשך 60 שניות.
מסננים את השום וקילוף. תניח בצד.
יבש את העוף עם מגבות נייר. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל משני הצדדים.
מחממים את החמאה והשמן בסיר גדול או בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה. בקבוצות, לטגן את העוף בשומן, צד העור למטה ראשון, עד להשחמה יפה, על 3 עד 5 דקות בכל צד. פנה עם מלקחיים או מרית; אתה לא רוצה לנקב את העור עם מזלג. אם השומן נשרף, להפוך את החום עד בינוני. כאשר אצווה נעשה, להעביר אותו לצלחת ולהמשיך לטגן את כל העוף בקבוצות.
הסר את העוף האחרון לצלחת ולהוסיף את כל השום לסיר. מנמיכים את החום ו לטגן במשך 5 עד 10 דקות, פונה לעתים קרובות, עד להשחים באופן שווה.
מוסיפים 2 כפות של הקוניאק והיין, חוזרים לרתיחה, ומגרדים את החלקים החומים מתחתית המחבת. להחזיר את העוף לסיר עם המיצים ומפזרים את עלי הקורנית. מכסים ומבשלים מעל החום הנמוך ביותר במשך כ -30 דקות, עד שכל העוף נעשה.
הסר את העוף למגש ומכסה בנייר אלומיניום כדי להתחמם. בקערה קטנה, לטאטא יחד 1/2 כוס הרוטב והקמח ולאחר מכן לטאטא אותו בחזרה לתוך הרוטב בסיר. להעלות את החום, להוסיף את כף הנותרים של קוניאק ואת השמנת, ומרתיחים במשך 3 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם; זה צריך להיות טעים מאוד כי עוף נוטה להיות תפל.
יוצקים את הרוטב ואת השום על העוף ומגישים חם.