עוף עם ארבעים שיני שום
עוף עם ארבעים שיני שום נטול גלוטן,, חלב חינם, ו דל פחמימות, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 485 קלוריות. אם יש לך אגוז מוסקט, שום, מקלות עוף וירכיים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. נסו עוף עם ארבעים שיני שום, עוף עם ארבעים שיני שום, ו עוף עם ארבעים שיני שום (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת חתיכות עוף עם שמן, לטגן עד חום. מכסים את החלק התחתון של תבשיל 6 ליטר כבד עם תערובת של סלרי בצל מוקפץ, מוסיפים את הפטרוזיליה ואת הטרגון.
יוצקים את ורמוט מעליהם, מפזרים מלח, פלפל, וקמצוץ או שניים של אגוז מוסקט,
הנח את חתיכות העוף על גבי.
מפזרים את שיני השום סביב ובין חתיכות העוף. מכסים את החלק העליון של התבשיל בחוזקה בנייר אלומיניום ולאחר מכן מכסה (זה יוצר חותם אטום כך הקיטור לא לברוח).
אופים בתנור מעלות שחומם מראש 375 במשך 11/2 שעות, מבלי להסיר את הכיסוי.
מגישים את העוף, מיצי פאן, שיני שום שלמות עם פרוסות לחם צרפתי מחומם או טוסט חם. השום צריך להיות סחוט מן הקצה השורש של קליפתו נייר על הלחם או טוסט, להפיץ כמו חמאה, ונאכל עם העוף.