עוף עם ארטישוקים
עוף עם ארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1135 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. אם יש לך לימון, עלי דפנה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: עוף וארטישוקים, עוף עם ארטישוקים, ו עוף עם ארטישוקים.
הוראות
לסחוט מיץ מחצאי לימון לתוך קערה גדולה; להוסיף חצאי לימון. מלא קערה עם מים. גזע לקצץ 1 ארטישוק. החל מהבסיס, לכופף את העלים בחזרה ולשבור שבו הם נשברים באופן טבעי, ממשיך עד שכל העלים החיצוניים הקשים הוסרו. באמצעות סכין חדה קטנה, לקצץ מחוץ לבסיס עד חלקה ולא אזורים ירוקים כהים להישאר.
חותכים ארטישוק במחצית לאורכו; לחתוך כל חנק.
הוסף למי לימון. חזור עם שאר הארטישוקים.
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים עוף במלח ופלפל. עבודה בקבוצות, להוסיף עוף לסיר וחום היטב מכל הצדדים, על 12 דקות לכל אצווה.
מוסיפים ארטישוק ובצל פנינה לסיר וסוט עד שהבצל מוזהב, כ-6 דקות.
מוסיפים חומץ ומערבבים עד התאדה, כ 3 דקות. מערבבים ב 1/2 כוס מים, שום ועלי דפנה. סדר עוף על גבי ירקות.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. כיסוי; מבשלים עד העוף הוא מכרז, על 30 דקות. השליכו את עלי המפרץ.
מפזרים פטרוזיליה ומגישים.