עוף עם בצל קרמל, תפוחים, פרובולון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 314 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, חומץ סיידר, תפוח מקינטוש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 51 דקות. מתכונים דומים: Gruyere-עוף ממולא w / תפוחים ובצלים מקורמלים, עוף סיידר תפוחים עם בצל קרמל ותפוחים, ו בצל מקורמל עם תפוחים וגזרים.
הוראות
1
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים בצל; מבשלים 18 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מוסיפים תפוח וחומץ; מבשלים 5 דקות נוספות. מערבבים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
פלפל
תפוח
מלח
4
הסר תערובת בצל מחבת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מפזרים חצאי חזה עוף באופן שווה עם הנותרים 1/4 כפית מלח ונותר 1/4 כפית פלפל. מחבת מעיל עם ספריי בישול; מחבת לחזור לחום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי חזה עוף
תרסיס בישול
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים עוף ומבשלים 6 עד 7 דקות לכל צד או עד לסיום.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
7
מעל כל חזה עוף באופן שווה עם תערובת בצל וגבינה. לבשל, מכוסה, 5 דקות או עד גבינה נמסה.