עוף עם בצל קרמל, תפוחים, פרובולון
עוף עם בצל קרמל, תפוחים, פרובולון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 314 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, חומץ סיידר, תפוח מקינטוש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 51 דקות. מתכונים דומים: Gruyere-עוף ממולא w / תפוחים ובצלים מקורמלים, עוף סיידר תפוחים עם בצל קרמל ותפוחים, ו בצל מקורמל עם תפוחים וגזרים.
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים 18 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים תפוח וחומץ; מבשלים 5 דקות נוספות. מערבבים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל.
הסר תערובת בצל מחבת; להפריש.
מפזרים חצאי חזה עוף באופן שווה עם הנותרים 1/4 כפית מלח ונותר 1/4 כפית פלפל. מחבת מעיל עם ספריי בישול; מחבת לחזור לחום בינוני-גבוה.
מוסיפים עוף ומבשלים 6 עד 7 דקות לכל צד או עד לסיום.
מעל כל חזה עוף באופן שווה עם תערובת בצל וגבינה. לבשל, מכוסה, 5 דקות או עד גבינה נמסה.