עוף עם גבינת בייקון
בייקון גבינה עוף עקף יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מתכון זה משמש 4. למנה העיקרית הזו יש 674 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטריות, פפריקה, רצועות בייקון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 51%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קישואים ממולאים עוף באפלו ומעליהם צ'דר מומס, בייקון ורוטב גבינה כחולה אבוקדו, סלט תרד עם בייקון, בצל מקורמל, פטריות וגבינה כחולה ברוטב רוטב מחבת בייקון ומעליו ביצה קשה, ו סלט תרד עם בייקון, בצל מקורמל, פטריות וגבינה כחולה ברוטב רוטב מחבת בייקון ומעליו ביצה קשה.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את החרדל, דבש, 1-1/2 כפיות שמן ומיץ לימון.
יוצקים 1/2 כוס לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את העוף. חותם את השקית ולהפוך מעיל; במקרר למשך 2 שעות. מכסים ומקררים את המרינדה שנותרה.
מסננים וזורקים מרינדה מעוף. במחבת גדולה על אש בינונית, עוף חום בשמן שנותר מכל הצדדים.
מפזרים מלח, פלפל ופפריקה.
מעבירים ל -11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
באותה מחבת מטגנים פטריות בחמאה עד שהם רכים. כף מרינדה שמורה מעל עוף. למעלה עם גבינות ופטריות.
מניחים רצועות בייקון בתבנית חוצה מעל עוף.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 375 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שמדחום בשר קורא 170 מעלות צלזיוס.