המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. נסו עוף עם זיגוג כתום עם אגסים, עוף מזוגג מייפל עם בצל קרמל ואגסים, ו ברווז ממולא בכבד עוף, כתום מסוכר ואגסים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את רוטב הסויה, חומץ, סוכר וג ' ינג ' ר במחבת nonstick גדולה על חום בינוני עד שהסוכר נמס, כ -3 דקות. מתבלים את הבשר או הדגים במלח ופלפל ומוסיפים למחבת. לטגן את הבשר או הדגים (3 דקות בכל צד), ולאחר מכן להוסיף את הבצל, אגס, יין, גרידת תפוזים ומיץ. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 20 דקות לתרנגולת, 15 דקות לחזיר, או 5 דקות לסלמון.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
צלי חזיר שלם, קצוץ
מים כדי לאפשר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
מיונז, ועוד, לפי הצורך
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ממתק תמנון בריט
חצאי אגסים בסירופ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
להעביר את הבשר או הדגים ל 4 צלחות (לחתוך את החזיר). מבשלים את הרוטב לעבות, ומתבלים במלח ופלפל. למעלה בשר או דגים עם אגס, בצל, ורוטב.