קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

עוף עם זיגוג כתום עם אגסים

עוף עם זיגוג כתום עם אגסים
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. נסו עוף עם זיגוג כתום עם אגסים, עוף מזוגג מייפל עם בצל קרמל ואגסים, ו ברווז ממולא בכבד עוף, כתום מסוכר ואגסים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את רוטב הסויה, חומץ, סוכר וג ' ינג ' ר במחבת nonstick גדולה על חום בינוני עד שהסוכר נמס, כ -3 דקות. מתבלים את הבשר או הדגים במלח ופלפל ומוסיפים למחבת. לטגן את הבשר או הדגים (3 דקות בכל צד), ולאחר מכן להוסיף את הבצל, אגס, יין, גרידת תפוזים ומיץ. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 20 דקות לתרנגולת, 15 דקות לחזיר, או 5 דקות לסלמון.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
להעביר את הבשר או הדגים ל 4 צלחות (לחתוך את החזיר). מבשלים את הרוטב לעבות, ומתבלים במלח ופלפל. למעלה בשר או דגים עם אגס, בצל, ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)