עוף עם זיתים ירוקים, כתום ושרי
אם יש לכם עוף, שמן זית, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו סלט גזר עם זיתים כתומים, ירוקים ובצל ירוק, סלט ירוק מעורב עם ויניגרט תפוזים, חמוציות, Chèvre, ו Maple-שרי, ו שומר-סלט תפוזים עם זיתים ירוקים (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת ovenproof גדול מעל חום גבוה.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים עד שהעור פריך ומשחימים, כ-6 דקות לכל צד.
מעבירים עוף לצלחת. להפחית חום בינוני גבוה.
מסננים את כל אבל 2 כפות טפטוף ממחבת.
מוסיפים שאלוט; מערבבים עד רך ומתחיל חום, על 2 דקות.
מוסיפים שום; מערבבים 30 שניות.
מוסיפים שרי; מרתיחים עד מופחתים בחצי, גירוד חתיכות השחמה, כ 3 דקות.
מוסיפים מרק עוף; מביאים לרתיחה. להחזיר עוף, עור כלפי מעלה, למחבת.
מניחים טריזים כתומים וזיתים בין חתיכות עוף.
מעבירים לתנור וצמה שנחשפו עד שהעוף מבושל דרך, כ -20 דקות.
מעבירים עוף למגש. להביא רוטב לרתיחה מעל חום גבוה. מערבבים בדבש; מרתיחים עד מעובה, כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים רוטב, תפוזים וזיתים על פני עוף, או לחזור עוף למחבת ומגישים.