עוף עם טפנד זיתים
עוף עם טפנד זיתים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך קציצות עוף, מלח, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוף מוקפץ עם טפנד זיתים, טפנד זיתים שחור קל (עם גירסת זית ירוקה מדי!), ו טפנד זיתים מצופה עוף וקינואה עם שום קלוי, פלפלים אדומים ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
גריל חום. מקפלים ארבע חתיכות 18 אינץ ' ארוך של רדיד לשניים; להתפתח מעיל בפנים עם ספריי בישול. מערבבים זיתים עם 1 כף נוזל ארטישוק שמור במעבד מזון עד צורות הדבק.
מניחים 1 cutlet במרכז של 1 חצי מכל פיסת נייר; העליון כל אחד עם 1/4 של להדביק זית. לזרוק את כל תפוחי האדמה עם 1/4 כוס שמור ארטישוק נוזלי, רוזמרין 1/2 מלח כפית; לחלק תפוחי אדמה באופן שווה בין מנות, הצבת אותם בצד של עוף.
שלב ארטישוק, קישואים, בצל ולהישאר 1/2 כפית מלח; לחלק באופן שווה בין מנות, הצבת אותם לצד השני של העוף.
מערבבים יין ומרק בקערה. מקפלים לסגירה crimp 2 צדדים של כל מנה, עוזב 1 צד פתוח; יוצקים 2 כפות מרק תערובת יין לתוך כל מנה. Crimp צד שלישי של מנות לאטום; מקום על הגריל; סגור מכסה; לבשל עד מנות הם נפוחים לחלוטין, 12 דקות. בזהירות לחתוך לסכל כדי לפתוח; לשרת.