עוף עם יין לבן ופטריות
עוף עם יין לבן ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 782 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם לינגוויני, חזה עוף עור עצמות, מקשטים: פטרוזיליה sprigוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: עוף ברוטב יין לבן עם פטריות, עוף Skinnified ופטריות עם יין לבן, ו עוף ופטריות ביין לבן שום 6pts.
הוראות
מניחים עוף בין יריעות פלסטיק לעטוף; לשטח עד עובי 1/4 אינץ', באמצעות פטיש בשר או מערוך.
ממיסים 1 כף. חמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה; לבשל 2 שדיים 4 עד 5 דקות בכל צד או עד שנעשה.
הסר עוף; לכסות ולשמור חם. חזור עם עוף הנותרים 1 כף. חמאה; מילואים טפטוף במחבת.
הכינו פסטה לפי הוראות החבילות.
ממיסים הנותרים 2 כפות. חמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה; להוסיף פטריות, ו -8 דקות מטוגנות.
מוסיפים יין ומערבבים כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת; מביאים לרתיחה.
הסר מהחום; להוסיף מרק, ולהקציף במרץ עד חלקה.
מסדרים פסטה על צלחת הגשה; למעלה עם עוף ורוטב.