עוף עם כופתאות Herbed
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף עם כופתאות Herbed. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 46 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 858 קלוריות. אם יש לכם אבקת אפייה, עלה דפנה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עלה דפנה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו עוף עם כופתאות Herbed, Herbed עוף & כופתאות, ו Herbed עוף & כופתאות (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך עוף: לשים את חמשת המרכיבים הראשונים בבישול איטי.
יוצקים 6 כוסות מים קרים. מכסים ומבשלים על גבוה עד העוף הוא רך, על 3 1/2 שעות.
הסר עוף מ cooker ולהניח בצד. כאשר מגניב, להסיר בשר לגרוס לחתיכות גדולות.
מסננים בישול נוזלי ולהניח בצד. ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים קמח ומקציפים עד חלקה.
מוסיפים את נוזל הבישול למחבת, מגבירים את החום לגבוה, מביאים לרתיחה ומקציפים עד לקבלת עובי קל. להחזיר רוטב ועוף לבישול איטי. מתבלים במלח ופלפל.
הפוך כופתאות: בקערה קטנה, לשלב קמח, אבקת אפייה, מלח ועשבי תיבול.
מוסיפים חמאה ומשתמשים בקצות האצבעות או בחותך מאפה כדי למרוח חמאה על מרכיבים יבשים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
להקציף ביצה וחלב להתמזג, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת קמח כדי ליצור בלילה דביקה. זרוק את הבלילה על ידי כף לתוך סיר. מכסים ומבשלים על גבוה עד כופתאות רכות, על 1 שעה.