קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת

עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף עם עגבניות צלויות עשב ורוטב פאן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 377 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, מלח כשר, עלי פטרוזיליה שטוחים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת, עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת, ו עוף עם עגבניות צלויות בעשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים עגבניות, 2 כפות שמן, ו הרבס דה פרובנס בקערת אלרג. מתבלים במלח ופלפל, זורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חום 1 כף שמן גדול גדולמחבת אביבית אטומה עד שמן מנצנץ.בזהירות להוסיף עגבניות למחבת (שמן mayspatter).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מעבירים מחבת לתנור וצלי, הופכים פעם אחת, עד שעגבניות מתפוצצות ונותנות קצת מהמיצים שלהם, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
העברה לקערה בינונית רסס עם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
רוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
7
בינתיים, עוף העונה בכל רחבי עם 1 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
חום 2 כפות oilin מחבת ovenproof גדול מעל בינוני-highheat. צרוב עוף משני הצדדים untilgolden חום, 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מעביר פאן טובן עוף צלוי עד מבושל דרך, 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מעבירים עוף ללוח חיתוך ונותנים לנוח לפחות 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
11
להוסיף 1 כף הנותרים שמן למחבת אותו;חום מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
להוסיף שאלוט ורוק, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על1 דקה. מחבת אש עם חומץ, גרוטותגרוטאות חתיכות משחימות מתחתית המחבת; עגבניות ומיצים שלהם וחומר רותח רק מתחיל להתעבות, על1 דקה. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
חותכים עוף, מחלקים בין צלחות.עגבניות כפית ורוטב מעל; garnishwith עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
14
למנה: 330 קלוריות, 24 גרם שומן, 1 g סיבים
15
בתיאבון