עוף עם עניבת פרפר
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו עוף עם עניבת פרפר. מתאים ל-4 מנות. תמורת $1.95 למנה , מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 30 גרם חלבון , 19 גרם שומן , ובסך הכל 727 קלוריות . למתכון הזה של Allrecipes יש 5 מעריצים. אם יש לכם שמן זית, תירס, גבינת פטה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . עם ציון ספונקולרי של 63% , המנה הזו טובה. נסו עוף קשיו קרוקט , עוף קוקוס חריף קארי ועוף מצופה קרקר בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה ומסננים.
בקערה גדולה מוסיפים את הרוטב והרוטב ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה חצי מהרוטב ומערבבים עד לציפוי היטב.
בתבנית אפייה משומנת בגודל 11x9x2 אינץ', שכבו חצי מהפסטה, ואז חצי מהעוף, חצי מהאפונה, התירס, וחזרו על הפעולה עם שאר הפסטה, העוף, האפונה והתירס. מפזרים בחלק העליון את גבינת הפטה באופן שווה.
מזלפים את הרוטב שנותר על התבשיל, ומעליהם את פירורי הלחם.
אופים במשך 30 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב ומבעבע.