תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף עם פטריות בר. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1511 קלוריות, 105 גרם חלבון ו 105 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, פטריות, שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו עוף מוקרם ופטריות בר, פנה עם עוף, פטריות בר ואפונה, ו פשטידת עוף עם פטריות בר ומתכון טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות. לטפוח את העוף יבש עם מגבות נייר ומפזרים את שני הצדדים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים 1/2 כוס קמח בקערה ודולפים את העוף בקמח. בסיר גדול (12 אינץ') ovenproof כגון Le Creuset, לחמם את השמן.
הוסף את העוף בשלוש קבוצות (לא קהל אותם!) וחום בקלילות מעל חום בינוני גבוה במשך 3 עד 5 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
הסר את העוף לצלחת ולהמשיך עד שכל העוף הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
מוסיפים את כל שיני השום, פטריות, ותימין לסיר ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
7
מוסיפים את השרי ומבשלים במשך 1 דקות, מגרדים את החלקים החומים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
8
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
9
מוסיפים את היין, מניית עוף, 1 כף מלח, ו 1 כפית פלפל ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מלח, לציפוי זכוכית
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים את העוף (חתיכות גדולות קודם), מכסים, ומניחים באמצע התנור במשך 30 עד 35 דקות, עד שהעוף מבושל דרך (כ -165 מעלות על מדחום מיידי לקרוא).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר את העוף לקערה ולהשליך את הקורנית. עם מזלג, מועכים יחד את החמאה וקמח 1/4 כוס ומוסיפים אותו לרוטב. מבשלים, ערבוב כל הזמן, על אש בינונית במשך 5 דקות, עד מעובה מעט. עונה לפי הטעם (זה צריך להיות מתובל מאוד), לשים את העוף בחזרה ברוטב, ומגישים חם.