קושיקשה
מוכן ב32 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

עוף עם פלפל אדום קלוי, צ'וריסו ורוטב אפונה מתוקה על אורז

עוף עם פלפל אדום קלוי, צ'וריסו ורוטב אפונה מתוקה על אורז
עוף עם פלפל אדום קלוי, צ'וריסו ורוטב אפונה מתוק על אורז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.62 דולר למנה. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 1101 קלוריות, 71 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו חמאה, שמן זית, נקניק צ'וריסו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 32 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. הציון הזה אדיר. נסו צ'וריסו-כיסים עם ירקות קלויים ברוטב פלפל אדום, צלעות חזיר בסגנון ספרדי עם צ'וריסו ורוטב פלפל אדום קלוי ושעועית ירוקה, ו 5 דקות מטבל פלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים סיר בגודל בינוני על אש בינונית עם 1 כף שמן זית כתית מעולה, בערך 1 כף, והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים 1/4 מהבצל הקצוץ ומתבלים במלח ופלפל, מבשלים כ -1 דקה, מוסיפים את האורז ומערבבים לציפוי בשמן.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
מוסיפים לאורז 2 1/2 כוסות ציר עוף ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים אורז במשך 15 עד 18 דקות או עד שהוא רך ומבושל.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
בזמן שהאורז מתבשל, התחל את העוף. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עם כ -2 כפות שמן זית כתית מעולה. מתבלים את חזה העוף בפפריקה מעושנת, מלח, פלפל וטימין; מוסיפים למחבת את העוף המתובל. מבשלים שדיים 5 עד 6 דקות מכל צד או, עד שהם מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוציאים את העוף מהמחבת לצלחת ומכסים ברפיון בנייר אלומיניום. מחזירים את המחבת לכיריים ומעל אש בינונית - גבוהה מוסיפים צ ' וריסו, מבשלים 2 דקות תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים לצ ' וריסו את יתרת הבצל, השום, הגזר המגורד והפלפל האדום הקלוי ומתבלים במעט מלח ופלפל. מבשלים עד שהבצל רך מעט, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים 1/2 כוס ציר עוף, מגרדים את כל החלקים שנדבקו לתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את האפונה הקפואה והפטרוזיליה; ממשיכים לבשל 1 עד 2 דקות כדי לחמם את האפונה. טועמים ומתאימים תבלינים עם מעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
9
להגשה מסדרים את חזה העוף על צלחות ארוחת הערב ומעליהם הרבה רוטב. מקציפים את האורז במזלג ומגישים לצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל