עוף עם פלפל אדום קלוי, צ'וריסו ורוטב אפונה מתוקה על אורז
עוף עם פלפל אדום קלוי, צ'וריסו ורוטב אפונה מתוק על אורז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.62 דולר למנה. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 1101 קלוריות, 71 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו חמאה, שמן זית, נקניק צ'וריסו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 32 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. הציון הזה אדיר. נסו צ'וריסו-כיסים עם ירקות קלויים ברוטב פלפל אדום, צלעות חזיר בסגנון ספרדי עם צ'וריסו ורוטב פלפל אדום קלוי ושעועית ירוקה, ו 5 דקות מטבל פלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר בגודל בינוני על אש בינונית עם 1 כף שמן זית כתית מעולה, בערך 1 כף, והחמאה.
בזמן שהאורז מתבשל, התחל את העוף. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עם כ -2 כפות שמן זית כתית מעולה. מתבלים את חזה העוף בפפריקה מעושנת, מלח, פלפל וטימין; מוסיפים למחבת את העוף המתובל. מבשלים שדיים 5 עד 6 דקות מכל צד או, עד שהם מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
מוציאים את העוף מהמחבת לצלחת ומכסים ברפיון בנייר אלומיניום. מחזירים את המחבת לכיריים ומעל אש בינונית - גבוהה מוסיפים צ ' וריסו, מבשלים 2 דקות תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים לצ ' וריסו את יתרת הבצל, השום, הגזר המגורד והפלפל האדום הקלוי ומתבלים במעט מלח ופלפל. מבשלים עד שהבצל רך מעט, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מוסיפים 1/2 כוס ציר עוף, מגרדים את כל החלקים שנדבקו לתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את האפונה הקפואה והפטרוזיליה; ממשיכים לבשל 1 עד 2 דקות כדי לחמם את האפונה. טועמים ומתאימים תבלינים עם מעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
9
להגשה מסדרים את חזה העוף על צלחות ארוחת הערב ומעליהם הרבה רוטב. מקציפים את האורז במזלג ומגישים לצד.