עוף עם צ'וריסו וקנליני
עוף עם צ'וריסו וקנליני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %67 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1270 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. לך לחנות ותביא שעועית קנליני, שמן זית, בסביבות 4 כרוב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו עוף עם שעועית צ'וריסו וקנליני, מרק דלעת עם שעועית צ'וריסו & קנליני, ו Arroz Atollado de Pollo y Chorizo (אורז קרמי עם עוף וצ'וריסו) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, להביא את המניה לרתיחה עדינה, נמוך יותר בעוף ומבשל, עדיין בעדינות, במשך 10 דקות או עד שכל שמץ של ורוד נעלם. פירס עם נקודת סכין כדי לבדוק.
בינתיים, לבשל את כרוב, אשר יש לך בערך נקרע לחתיכות, במים מלוחים רותחים במשך כ 5 דקות (אם זה קשה) ולנקז. ואז לחמם את השמן במחבת, לזרוק את צ ' וריסו קצוץ, להוסיף את cannellini מנוקז, ערבוב, לחמם הכל דרך, לחות עם כמה כפות או כך של מניית העוף - או יותר אם אתה רוצה את המרק הזה.
עצה את השעועית ואת צ ' וריסו לתוך קערה רדודה או צלחת שפתיים, בערך לארגן את כרוב על גבי (טפטוף עם קצת שמן זית כתית אקסטרה בתולה אם אתה רוצה) ולאחר מכן להרים את העוף מבושל מתוך המניה עם מרית ולשבת את זה על גבי כרוב.
מפזרים את חזה העוף החיוור עם הפפריקה ומבט על החיים הספרדיים שלך של ארוחת ערב לפני שאוכלים אותו.