עוף עם רוטב ברביקיו מנגו
עוף עם רוטב ברביקיו מנגו יכול להיות רק ללא גלוטן וללא חלב מתכון שחיפשת. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למנה העיקרית הזו יש 384 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 42 דקות. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שמן זית, שום, מולסה ומנגו. עם כפית ציון 81%, המנה הזו מצוינת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון העוף של אמי עם רוטב ברביקיו, קציצות עוף ברוטב ברביקיו, ו עוף בגריל עם רוטב ברביקיו בלסמי.
הוראות
מחממים את השמן במחבת בינונית על בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקיפות, כ -2 דקות.
מוסיפים את הפלפלים האדומים, השום, המלח והפלפל ופלפל אנגלי ומבשלים עוד 2 דקות. מערבבים פנימה את החומץ, מולסה, רוטב ווסטרשייר, מיץ ליים ורוטב עגבניות ומבשלים עוד 1 דקה.
מעבירים את התערובת לבנדר ומוסיפים את המנגו והג ' לפנו. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
שים 1 כוס רוטב ברביקיו לתוך שקית ניילון חוזרת עם העוף ומרינדה במשך שעה 1.
שים את העוף על תבנית פטם וזורק את המרינדה. צולים את העוף גבוה כ - 12 דקות, הופכים פעם אחת.
תנו לבשר לנוח 10 דקות לפני החיתוך. כף כ-1/2 כוס רוטב ברביקיו מעל פרוסות הבשר והגיש.