עוף עם רוטב ג'ינג'ר היא מנה עיקרית שמגישה 4. תמורת $1.83 למנה , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -18 גרם חלבון , 34 גרם שומן ובסך הכל 505 קלוריות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . אם יש לך שקדים, תרמילי אפונה, אורז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . עם ציון ספונקולרי של 75% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוף בגריל עם רוטב ג'ינג'ר שומשום , ירכי עוף עם רוטב ג'ינג'ר-אפרסק , וירכי עוף עם רוטב ג'ינג'ר-אפרסק .
הוראות
1
במחבת גדולה או בווק, מטגנים עוף בכף שמן על אש בינונית-גבוהה במשך 5-7 דקות או עד שהמיץ מתבהר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוציאים את העוף ומניחים בצד. בשמן הנותר מטגנים ברוקולי, גזר, פטריות, תרמיל אפונה ובצל מוקפצים במשך 8-10 דקות או עד לריכוך. מחזירים את העוף למחבת.