עוף עם רוטב גבינת עיזים
עוף עם רוטב גבינת עיזים נטול גלוטן, ו מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, עלי קורנית, זרעי קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף פקאן עם רוטב גבינת עיזים חמוציות, עוף רובר עם רוטב גבינת עיזים–עשב, ו Roulade עוף / בטטה עם רוטב גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/2 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מפזרים עוף באופן שווה עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
הוסף עוף; לבשל 6 דקות בכל צד או עד הסוף.
מוסיפים יין למחבת; מביאים לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות משחי. מבשלים עד תערובת מצטמצם 1 כף (על 1 דקה).
מוסיפים מרק ורידים קורניים; מבשלים עד שהתערובת מצטמצמת ל-1/2 כוס (כ-5 דקות).
הסר מן החום; להשליך זרעי קורנית.
מוסיפים גבינה למחבת; מערבבים עם מקצף עד חלקה.
מגישים רוטב על פני עוף; מפזרים עלי קורנית.
הערה יין: בעוד חובב יין עשוי לשאול איזה יין הולך הכי טוב עם עוף, בצלחת זו, זה רוטב גבינת עיזים, יותר משדי העוף, שראוי רוב תשומת הלב זיווג שלך. גבינת עיזים היא שותפה אידיאלית לסוביניון בלאן. הן גבינת עיזים והן סוביניון בלאן יש טעמים נקיים, טריים, חריפים, אדמתיים, ולכן האוכל והיין משקפים אחד את השני. סוביניון בלאן אני אוהב את הטעם: גג פח סוביניון בלאן מהחוף הצפוני של קליפורניה-על $ - קארן מקניל