עוף עם רוטב קציאטורה
עוף עם רוטב Cacciatore עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 85 גרם חלבון , 92 גרם שומן , ובסך הכל 1258 קלוריות . אם יש לכם עלי רוזמרין, יין, עור וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 72% . קקיאטור עוף , רוטב ז'וג (המכונה גם רוטב שוג) - רוטב כוסברה מזרח תיכוני חריף ,ועוף וברוקולי אסיאתי עם רוטב שום צ'ילי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומחממים מראש ל-475 מעלות F. מייבשים את העוף ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים עם העור כלפי מעלה בתבנית אפייה רדודה וצולים עד שהעור מזהיב והעוף מבושל, כ-35 דקות.
בינתיים, דופקים במעבד מזון את הבייקון, הבצל, הפטריות והרוזמרין עד לקצוץ דק.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את תערובת הירקות ו-1/4 כפית מלח; מכסים ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד לריכוך, כ-8 דקות.
טוחנים את העגבניות במעבד מזון.
מוסיפים את היין למחבת ומרתיחים, ללא מכסה, עד לצמצום כמעט מוחלט, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים חלקית ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שמסמיך מעט, כ-20 דקות. מערבבים פנימה את הזיתים והמלח ומתבלים במלח ופלפל.